S-a stabilit componenţa comisiei de recepţie de la stadion

Anunţata recepţie a stadionului din Târgu Jiu a dus la demararea procedurilor pentru stabilirea comisiei de recepţie. Primăria Târgu Jiu a stabilit deja care vor fi persoanele care vor face parte din Comisia de Recepţie, respectiv directorul tehnic Marius Ionescu, șeful Serviciului Investiții, Raul Chiriac, și inginerul Mircea Călinoiu din cadrul Direcției de Patrimoniu.

În sfârşit, lucrurile se mişcă în privinţa demarării procedurii de recepţie a lucrărilor de la stadion. Întreaga investiţie trebuie recepţionată la finalul acestei luni şi, în acest sens, primăria a desemnat deja persoanele care vor face parte din comisie, alături de reprezentanţii CNI şi ai constructorilor.

Primarul Marcel Romanescu a anunţat că trei reprezentanți ai Primăriei Târgu Jiu vor face parte din comisia de recepție, directorul tehnic Marius Ionescu, care trece zilnic prin zonă pentru a vedea ce mai trebuie pus la punct în privinţa amenajărilor exterioare, șeful Serviciului Investiții, Raul Chiriac, și inginerul Mircea Călinoiu, şef serviciu din cadrul Direcției de Patrimoniu, cea care va administra stadionul după ce va fi preluat.

Edilul a precizat că doreşte ca recepţia să fie făcută cu mare atenţie  şi să se verifice toate lucrările efectuate: „Vreau ca  această recepţie să se facă într-un mod extrem de riguros, mai ales că ni s-a făcut o solicitare pentru ca din acea comisie de recepţie să facă parte trei reprezentanţi, doi din partea Primăriei Târgu Jiu şi unul din partea Direcţiei de Patrimoniu. Vor fi domnul director Ionescu, Raul Chiriac şi un inginer din partea Direcţiei de Patrimoniu, care vor participa în acea comisie”.

Primarul a mai precizat că nu se grăbeşte să recepţioneze stadionul pentru că nu mai are vreun eveniment care să fie programat pe stadion în următoarea perioadă: „Eu personal nu mă mai grăbesc, pentru că am avut aşa un moment în care îmi doream să mergem pe repede înainte, pentru că erau anumite evenimente pe care puteam să le organizăm la Târgu Jiu. De data aceasta nu mă mai grăbesc, pentru că este un stadion pe care vreau să îl preiau în cele mai bune condiţii. Iar angajaţii mei trebuie să fie foarte atenţi şi să verifice toate lucrările efectuate la stadion. Pentru că, odată ce l-ai preluat, din momentul acela responsabilitatea îţi revine. Şi nu aş vrea ca, în afară de întreţinerea stadionului, care presupune costuri substanţiale, ulterior să mai intervin şi pe lucrările neefectuate în mod corespunzător. Dar mizez pe buna credinţă a angajaţilor mei şi sper ca şi CNI şi firma constructoare să fie la fel de responsabile pentru această lucrare”.

După recepţia stadionului, firma constructoare va asigura o perioadă de şase luni mentenanţa la stadion şi va avea reprezentanţi la toate evenimentele organizate, aşa cum s-a procedat şi pentru stadionul din Craiova, stadion a cărui contrucţie a început în urma celui de la Târgu Jiu şi care, deşi este mult mai mare, a fost finalizat înaintea celui de la Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: