Politica degetului mijlociu

Deputatul PSD Florin Iordache ne-a arătat degetul mijlociu la televizor. De fapt, ambele degete mijlocii, pentru că a făcut semne obscene cu ambele mâini. Aparent către opoziţie, dar este imposibil ca Florin Iordache să nu fi văzut cameramanii. Aşa că mesajul obscen a fost pentru toţi românii care s-au uitat la televizor.

Golănia din politică este la cote nemaivăzute. Politica degetului mijlociu este o continuare a politicii „pentru că putem”. Pesediştii fac orice le trece prin cap, într-un dispreţ total faţă de oameni, pentru că sunt rupţi de realitate.

Florin Iordache este parlamentar din anul 2000. Nu ar fi făcut astfel de gesturi acum 15 ani, acum zece ani, nici măcar acum cinci ani. În 2018 însă, după doi ani în care au violat tot ce se putea în materie de drept, un astfel de gest obscen le vine aproape firesc.

Şi, pentru că ne consideră proşti, Florin Iordache a avut chiar tupeul să spună că el a ridicat doar mâinile, nu şi degetele, deşi imaginile au fost foarte clare. Cine ştie, probabil că degetele mijlocii ale lui Florin Iordache nu sunt conectate la creier. Ar fi o explicaţie plauzibilă, că la ce scoate pe gură, pare că nici limba nu o are conectată la depozitul de neuroni.

Că pe Iordache atât îl duce mintea, am mai putea să acceptăm. Greu, este adevărat. Dar, faptul că ceilalţi parlamentari PSD l-au aplaudat frenetic şi au râs în hohote, îmi stârneşte îngrijorare. Cum să vă spun, dacă un om îi dă în cap unui poliţist, putem spune că are o problemă, că e nebun, că e drogat. Există o explicaţie. Dar, dacă noi ceilalţi ne uităm şi aplaudăm, situaţia este cumplit de gravă.

Parlamentul României a dovedit miercuri că este o adunătură de golani. Nişte golani pe care îi plătim foarte bine, cărora le vom asigura pensii speciale. În 2020 vor fi din nou alegeri, Florin Iordache va fi din nou candidat. Şi da, din păcate, cred că va fi din nou ales. Pentru că unor oameni nu le este ruşine să fie colegi de partid cu acest specimen, pentru că unor oameni nu le este ruşine să fie reprezentaţi de acest Iordache.

Vizualizări: 589

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vocile schimbării:

Citește și: