Politicienii dau ca atribuită licitația pentru drumul expres. Informația nu apare pe portalul licitațiilor publice!

Aflați în campanie electorală, politicienii se grăbesc să anunțe finalizarea licitației “Elaborare Studiu de fezabilitate si Proiect Tehnic de Executie pentru obiectivul Drum Expres Craiova - Targu Jiu”. Asta deși pe portalul licitațiilor publice, licitația apare ca fiind “În desfășurare”, așa cum este de un an și ceva.

Cel care a anunțat atribuirea lucrării este Iulian Popescu, candidatul PNL Gorj pentru președinția Consiliului Județean. “Drumul expres Târgu Jiu - Craiova este o investiție esențială pentru creșterea accesibilității în Gorj. Proiectul a fost deblocat de Guvernul condus de Ludovic Orban, iar licitația pentru studiul de fezabilitate și proiectare a fost atribuită”, a scris acesta duminică pe pagina de socializare.

Președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber, cel care vorbește de trei mandate de drumul expres Târgu Jiu - Craiova și care a avut un merit în începerea licitației acum un an și ceva, a spus luni la Radio Infinit că pentru prima dată îl apreciază pe premierul Orban, pentru că a avut curajul să îl contrazică pe Dan Vîlceanu - președintele PNL Gorj, cu privire la acest proiect. “Este singura investiție care poate să contribuie la dezvoltarea economică a acestui județ”, a spus Weber, supărat că liberalii încearcă să își aroge meritele pentru acest proiect.

Pe portalul de licitații publice, licitația apărea luni la prânz ca fiind în desfășurare, așa cum este din iunie anul trecut. Mai mult, pe portal apare informația că ofertele depuse au avut valabilitate până pe 29 iunie 2020, data limită pentru analizarea tehnică și financiară a ofertelor fiind și ea depășită.

Link către SICAP aici.

Vizualizări: 778

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: