Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Belgher și Mosor se bat din nou la primărie. Acum de la alte partide!

Șase candidați aspiră la funcția de primar al comunei gorjene Alimpești. Trei dintre ei au candidat și în 2016. Este vorba de primarul în funcție, Daniel Floarea (PNL), de fostul primar PSD Elena Mosor - acum candidat al Pro România, dar și de fostul consilier local Leonida Belgher, care a lăsat PMP pentru partidul Blocul Unității Naționale (BUN), pe care îl și conduce la Gorj.

Ceilalți trei candidați sunt Victor Drăgulescu (PSD) - economist, Nechit Avram (ALDE) - inginer, viceprimar, Aurel Păunescu (PMP) - contabil, pensionar.

Primarul în funcție, liberalul Daniel Floarea, pare să plece favorit în cursa pentru un nou mandat, mai ales că sunt alegeri într-un singur tur. Și totuși, trebuie să fie atent la PSD, partid care a reușit să fie pe primul loc în Alimpești la alegerile prezidențiale, atât în primul tur, cât și în al doilea.

Rezultate alegeri locale 2016

Floarea Daniel (PNL) - 405 voturi
Mosor Elena (PSD) - 302 voturi
Belgher Artur-Leonida (PMP) - 221 voturi

Chelu Gabriel (UNPR) - 42 voturi
Birceanu Ion (PSRo) - 26 voturi
Baros Irinel (ALDE) - 16 voturi
Voican Gheorghe (PSR) - 10 voturi

Vizualizări: 2,935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: