Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Politicienii refac locuinţa distrusă de explozie

Democrat-liberalul Dan Vâlceanu şi social-democratul Mihai Weber, ambii candidaţi pe colegiul 2 Novaci, la alegerile din 9 decembrie, au sărit în sprijinul răniţilor de la Târgu Cărbuneşti, unde în urmă cu două zile a avut loc o explozie. Întrebaţi despre acest lucru, cei doi spun că nu vor să-şi facă imagine de pe urma nenorocirii oamenilor.

 „Nu aş vrea să vorbesc despre ajutorul pe care-l dau eu acestor oameni. Nu vreau să dau detalii. Dacă domnul Weber vrea să se laude cu găleţile de lavabilă pe care le duce acolo e treaba dumnealui”, a declarat Dan Vâlceanu.

Mai slobod la gură a fost directorul de campanie al acestuia, Puiu Diaconescu. „Am fost spital, la copilul care a fost atunci în apartament. El nu este aşa grav, dar vă daţi seama în ce stare este. Plângea. Dan Vâlceanu s-a întâlnit cu primarul din Cărbuneşti şi am hotărât, după această discuţie, să plătim tâmplăria interioară şi exterioară, uşi, geamuri şi să mobilăm cu tot ce este necesar. Televizor, mobilă, frigider. Apartamentul e scrum”, a povestit directorul de campanie al lui Vâlceanu,  Puiu Diaconescu.

Nici Weber nu vrea să se laude, dar în final a povestit tot ce le-a dus oamenilor.

„Nu vreau să-mi fac imagine pe baza tragediei oamenilor. Am vorbit cu primarul şi le-am trimis deja o parte din materiale, să ştiţi, vopseaua interior-exterior şi mai multe lucruri trebuincioase pentru că acolo a fost un dezastru”, a declarat Weber.    

„E binevenit orice ajutor din orice parte posibilă. Orice candidat. Soţul şi soţia sunt în comă”.

Iuliu Călina, viceprimar Târgu Cărbuneşti

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: