Poliţist cu avere din pariuri sportive

Şeful postului de poliţie din Scoarţa a câştigat o mică avere din pariurile sportive. Agentul şef adjunct de poliţie George Petronel Ciulavu a devenit recent şef cu acte în regulă la Poliţia Scoarţa, promovând concursul cu nota 7,80. Ciulavu a câştigat anul trecut puţin peste 40.000 de lei. În declaraţia de avere, omul legii şi-a trecut şi banii câştigaţi din pariuri sportive, nu mai puţin de 18.000 de lei.

Şi posturile de poliţie comunale din Brăneşti şi Plopşoru au şefi numiţi prin concurs. Marcel Merişor, notat cu 8,14, a câştigat detaşat şefia Poliţiei Brăneşti. Agentul de poliţie de la Turceni a avut o adversară din Mehedinţi, însă ajutorul de şef de post de la Butoieşti, agentul de poliţie Elena Daniela Trăsnea, nu a reuşit să ia decât nota 6,47.

Un singur candidat a existat pentru şefia postului de poliţie din Plopşoru. Agentul şef principal Viorel Iulian Tunaru, împuternicit şef de post în comuna condusă de Petre Grigorie, a primit nota 8,12 la concurs şi va conduce pe mai departe structura de poliţie gorjeană.

Împuternicit şef de post la Cruşeţ, agentul şef adjunct de poliţie Ion Gurgui nu a reuşit însă să promoveze concursul, obţinând un insuficient 6,47. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 4,698

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: