Poliţişti din Motru alergaţi de doi câini periculoşi

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Motru, a reuşit să creeze panică în rândul poliţiştilor, după ce a fost prins la furat. Ca să scape, bărbatul a asmuţit doi câini din rasa Amstaff şi i-a asmuţit asupra oamenilor legii.

Pantelimon Drăgan a mers duminică, 15 octombrie, la punctul de lucru de la Cătunele al societăţii Ericdoxxo din Motru, cu gândul de a fura bunuri din interiorul clădirii. O femeie a sesizat că bărbatul a distrus geamul de la uşa de acces a unui birou şi a anunţat poliţia. Oamenii legii din cadrul Poliţiei Rurale Motru s-au deplasat imediat la faţa locului şi l-au găsit pe individ în curtea societăţii.

Văzând că nu are scăpare, bărbatul a eliberat dintr-un ţarc aflat în curtea societăţii doi câini periculoşi, rasa Amstaff. Degeaba, pentru că poliţiştii motreni l-au prins şi l-au încătuşat. „La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care l-a identificat pe bărbat în curtea societăţii, acesta eliberând în mod voluntar doi câini periculoşi pentru a nu putea fi prins de poliţişti. Ulterior, acesta a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

„Îmi pare rău! Ce naiba să fur?”

Pantelimon Drăgan a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă al IPJ Gorj. Acesta a fost prezentat luni instanţei de judecată, magistraţii stabilit măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Bărbatul spune că regretă ce a făcut. „N-am pus niciun câine pe niciun poliţist. I-am ţinut! Îmi pare rău, normal. Ce naiba să fur? Nu a fost niciun semn de răzbunare, se vede clar. Îmi pare rău ce s-a întâmplat”, a răspuns Pantelimon Drăgan la întrebările jurnaliştilor.

Pentru faptele sale, Pantelimon Drăgan s-a ales cu dosar penal şi este anchetat pentru violarea sediului profesional şi distrugere.

Vizualizări: 2,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: