Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Polițiștii, acțiune la liceul din Bustuchin

Mai mulți polițiști au "descins", vineri, la Liceul Tehnologic din comuna gorjeană Bustuchin, însă nu pentru o intervenție în forță, ci pentru o activitate preventivă. Au discutat cu elevii despre fenomenul de bullying și despre cum poate fi combătut.

"Polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității au desfășurat activități preventiv-educative la Liceul Tehnologic Bustuchin, care au vizat prevenirea și combaterea delicvenței juvenile, precum și a fenomenului de bullying în rândul elevilor. Cu această ocazie, au fost dezbătute aspecte legate de răspunderea penală și contravențională a tinerilor, de consecințele frecventării unor anturaje nepotrivite, dar și despre problemele cu care aceștia se pot confrunta în mediul social, respectiv capcanele diferitelor site-uri de socializare, formele de violență sau consumul unor substanțe interzise", a transmis IPJ Gorj.

La această activitate, au participat un număr de 130 de elevi și 15 cadre didactice.

Galerie foto


Vizualizări: 1,885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: