Poliţiştii au dat circa 600 de amenzi în weekend

Pe parcursul acţiunilor derulate în acest week-end, poliţiştii rutieri au constatat peste 590 de abateri la Codul rutier, 5 infracţiuni, din care 4 la regimul circulaţiei pe drumurile publice, retras 16 certificate de înmatriculare şi au reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 25 de permise de conducere.

Au fost sancţionaţi 78 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză, 66 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, 102 pentru necuplarea centurii de siguranţă, 21 care au oprit neregulamentar. De asemenea, au mai fost sancţionaţi 39 pietoni care s-au angajat în traversare neregulamentară, 19 conducători de mopede, 5 biciclişti şi 5 conducători de atelaje cu tracţiune animală.

Referitor la conducătorii auto cărora poliţiştii rutieri le-au reţinut permisul de conducere, 9 au fost surprinşi că în timp ce depăşeau neregulamentar, 8 în timp ce conduceau autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice, 5 care conduceau cu o viteză ce depăşea cu peste 50 km/h viteza maxim admisă.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: