Poliţiştii comunitari ies în stradă

Proteste la Poliţia Comunitară din Târgu Jiu! Mai mulţi poliţişti comunitari afiliaţi la sindicatul Prolex au anunţat că refuză să mai participe la misiuni dacă nu-şi vor primi drepturile salariale restante până în această după-amiază.

 „De trei luni nu ne-am luat salariile întregi. Nu vom mai participa la nicio misiune până când nu ne vor da banii pentru că nu avem cu ce trăi“, a spus Ionuţ Duţescu, agent comunitar.  „Nu numai salariile nu ni le-am primit ci nici banii pe concedii. Eu am avut nuntă şi aveam nevoie de bani vă daţi seama, dar nu am primit niciun leu pe concediu ce să mai zic de salariu. M-am alăturat celorlalţi colegi şi ne-am hotărât să nu mai participăm la nici o misiune”, a precizat Florin Vrînceanu, un alt angajat.

Sindicalistul Aurelian Chiriţoiu spune că are aprobarea celor de la Bucureşti pentru a protesta într-un asemenea fel. „Oamenii sunt disperaţi, şi-au amanetat verighetele pentru că nu au cu ce cumpăra de mâncare. Rugăm pe domnul primar Florin Cârciumaru şi pe domnul director Ion Tudor să ne dea banii. Oamenii plâng pentru că nu au cu ce trăi. Vom pleca singuri, dar daţi-ne banii!. Dacă astăzi nu vor fi achitate salariile la zi nu vom mai participa la misiuni“, a spus Aurelian Chiriţoiu, lider de sindicat. 

Şeful lor, Ion Tudor nu a putut fi contactat pentru a lămuri lucrurile despre data când îşi vor primi salariile. Primarul Florin Cârciumaru nu a răspuns nici el la telefon. Poliţiştii comunitari cred că acesta nici nu are habar de problemele cu care ei se confruntă.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: