Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Poliţistul scandalagiu, cercetat de superiori

Poliţistul care a agresat vineri în trafic un şofer pentru că nu i-a acordat prioritate de trecere este acum cercetat de superiorii lui. Chiar dacă şoferul care a fost victima omului legii nu a depus plângere, deşi avea de gând să facă acest lucru, poliţistul este cercetat acum pentru comportamentul de care a dat dovadă. După ce ancheta în acest caz se va termina cu poliţistul respectiv se vor lua măsurile legale.

Omul legii a fost cel care a declanşat scandalul în plină stradă chiar sub ochii trecătorilor, pentru simplul motiv că şoferul nu i-a acordat prioritate de trecere pe o stradă îngustă, deşi nu avea acest drept. Chiar şi fără plângerea şoferului, poliţistul este acum cercetat de superiori pentru comportamentul său. „Conducătorul auto nu a formulat plângere împotriva lucrătorilor din acea patrulă mobilă. Conducerea Inspectoratului de Poliţie a dispus efectuarea de cercetări faţă de agentul de poliţie. În urma anchetei se va stabili dacă acesta şi-a încălcat atribuţiile de serviciu şi dacă a acţionat conform procedurilor stabilite la nivelul instituţiei noastre. Urmează ca la finalizarea cercetărilor faţă de agentul de poliţie să se dispună măsurile prevăzute de ordinele şi dispoziţiile interne în vigoare”, spune Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: