Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta a anulat licitația Oltchim

Privatizarea Oltchim a eşuat. Premierul Victor Ponta a anunţat luni seara că Guvernul a luat act de anularea licitaţiei pentru vânzarea acţiunilor deţinute de stat la Oltchim, fiind necesar ca circul din ultimele zece zile să înceteze.

El a arătat că Dan Diaconescu nu a avut şi nu are capacitatea şi dorinţa de a participa efectiv la privatizare, având doar interese politice şi de imagine, în detrimentul intereselor angajaţilor şi ale statului.În plus, premierul a anunţat că Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI) urmează să sesizeze organele penale asupra acţiunilor lui Dan Diaconescu în cazul Oltchim. Patronul OTV este acuzat că a folosit documente false şi a încercat să înşele statul.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: