Ponta a trădat PSD! Ce spun colegii de la Gorj

Şi-a trădat partidul şi o spune cu voce tare. Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ieri că, la alegerile prezidenţiale din 2009, l-a votat pe Crin Antonescu în primul tur şi nu pe Mircea Geoană, care era candidatul PSD la acea vreme. Declaraţia acestuia este cu atât mai controversată cu cât premierul era şeful de campanie al lui Geoană la respectivele alegeri. Parlamentarii social democraţi au comentat aceste afirmaţii.

Victor Ponta a făcut ieri declaraţii incredibile la o întâlnire a Tineretului Social Democrat. Ponta a povestit că în 2009, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, nu a votat cu candidatul PSD Mircea Geoană, al cărui şef de campanie era, ci cu contracandidatul de la PNL, Crin Antonescu. Întrebat de ce nu l-a votat pe Geoană în primul tur, fiind şef de campanie al acestuia, Ponta a răspuns: “L-am şi votat în turul 2, dar în turul 1 l-am votat pe Crin Antonescu, am considerat că e schimbarea de care avea nevoie România”.

Deputatul PSD Mihai Weber spune că va avea în continuare încredere în Ponta indiferent ce spune sau face.  “Indiferent ce a spus şi ce va spune, eu am încredere deplină în colegul, prietenul şi preşedintele partidului, Victor Ponta. Sigur a avut un motiv bine întemeiat când a luat decizia respectivă. Am fost împreună cu PNL, în special Victor Ponta cu Crin Antonescu când am constituit această alianţă politică. A fost şi o chestiune de prietenie, dar şi mai mult de încredere”, a comentat Mihai Weber.

Deputatul PSD Camelia Khraibani a făcut pe Toma Necredinciosul atunci când a aflat ce a declarat Ponta. “Nu ştiu nimic legat de asta. Încrederea într-o persoană o pierzi atunci  când  ai ceva palpabil, când vezi cu ochii tăi. Declaraţii de presă şi speculaţii se tot fac. Nu-mi pierd eu încrederea în cel mai important om din partid. Sunt sceptică”, a spus Khraibani.

Şi deputatul Vasile Popeangă a fost rezervat în declaraţii. “Nu comentez acţiunile individuale ale alegătorilor, fie ei oricare şi de orice funcţie or avea. Sigur că am încredere în dumnealui în continuare”, a replicat Vasile Popeangă.

Prin declaraţia făcută, Ponta urmăreşte să-şi apropie electoratul de dreapta, mizând pe faptul că pesediştii vor rămâne lângă el, chiar şi acum, când a recunoscut că i-a trădat.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: