Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta crede că a plătit deja pentru blocarea votului în diaspora

Victor Ponta a spus marţi, de la tribuna Parlamentului, că a plătit deja preţul politic pentru votul din diaspora şi că doi miniştri de externe au demisionat, deşi nu era atributul MAE să organizeze alegerile. Liberalul Ludovic Orban i-a cerut demisia şi i-a citit scrisoarea unei tinere care a votat în străinătate şi care a povestit calvarul prin care a trecut în cele mai bine de zece ore de stat în frig şi ploaie, în picioare şi nemâncată, la coadă în faţa unei ambasade. În timpul lecturării scrisorii, Ponta îşi citea mesajele de pe telefon sau se conversa cu noul ministru de Externe, Bogdan Aurescu.

Ludovic Orban susține că Victor Ponta ar trebui să fie pedepsit cu închisoarea, pentru modul în care au fost organizate alegerile. ”Pentru mine demisia domnului Ponta este mult prea puțin. Scapă mult prea ușor! Art. 57 din Legea alegerilor prevede că încălcarea dreptului la vot se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani. Domnule Ponta, dați-vă demisia! Domnule Ponta, sunteți o pată pe obrazul României! Sunteți omul care a reușit să ne facă de râs în fața întregii Europe! Plecați, acum!”.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: