Ponta este Dragnea 2

Deputatul de Gorj Victor Ponta, președinte al Pro România, a fost numit de colegii lui de partid Dragnea 2. Organizaţia Pro România Brăila a demisionat în bloc din partid, sâmbătă, în urma unei şedinţe lărgite în care şefii şi membrii din organizaţia judeţeană şi cea municipală au decis să îşi ia "rămas-bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2)", anunță deputatul Emilia Meiroșu.

"În urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului în gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta (Dragnea 2). În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stânga, ne prezentăm demisia", se arată în comunicatul organizației.

Demisia Organizaţiei Pro România Brăila vine la şase zile după ce europarlamentarul Mihai Tudose şi-a dat demisia din partid.

După o serie de contre cu Victor Ponta, fostul premier Mihai Tudose a anunțat în 2 decembrie că a demisionat din Pro România, motivul invocat fiind "totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez”.

Mihai Tudose i-a cerut în mod repetat demisia lui Victor Ponta de la șefia Pro România, după ce acesta din urmă l-a acuzat de trădare și negocieri cu PNL.

Vizualizări: 1,499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: