Ponta: Fiecare consilier local din Gorj trebuie să vină cu trei oameni la miting

Deputatul Victor Ponta afirmă că, de la Gorj, fiecare consilier local a primit ordin de la partid să vină în Capitală cu câte trei persoane, cărora trebuie să le asigure masă şi transport. Asta presupune folosirea maşinilor personale şi bani din buzunarul propriu pentru cei care vor trebuie să onoreze cerinţa invocată de fostul premier.

Într-o postare pe Facebook, deputatul îi compătimeşte pe cei care vor face deplasarea respectivă, el fiind convins că oamenii nu vor avea de aflat prea multe de la „oratorii” Dăncilă şi Dragnea. Comentariul a fost făcut în contextul preluării unei declaraţii a unui primar PSD care vorbea despre faptul că Liviu Dragnea este „penal” atâta timp cât este condamnat.

„Eu nu îi condamn pe cei care vin sâmbătă la Bucureşti de frica Baronilor şi Ciocoilor lui Dragnea care îi ameninţă că îi dau afară de la locul de muncă – dimpotrivă, sunt alături de ei când mă gândesc că vor face atât de multe ore în autocare, vor merge pe jos până într-o piaţă unde nu au nici măcar toalete sau o sticlă de apă, vor asculta discursurile «marilor oratori» Dancilă şi Dragnea despre nişte minciuni gogonate după care vor reface drumul de calvar spre casă toată noaptea!!! Şi pentru ce? La Gorj, fiecare consilier local are obligaţia să aducă câte 3 persoane, să le asigure transport, masă. Se face prezenţa în Bucureşti. Cine nu aduce, i se retrage sprijinul politic şi pierde calitatea de consilier”, menţionează Victor Ponta.

Deputatul şi-a primit zeci de comentarii la opinia respectivă, inclusiv din Gorj, unul dintre susţinătorii săi din trecut spunându-i în faţă că îl dispreţuieşte pentru atitudinea pe care o are faţă de PSD. „D-le Ponta, nu există om care să vă fi susţinut mai mult ca mine la Gorj, astăzi va dispreţuiesc şi îmi este milă de dumneavoastră. Pe Dragnea nu l-am vrut noi în fruntea PSD, dumneavoastră l-aţi aşezat în acel fotoliu şi acum îl blamaţi. Datorită dumneavoastră a ajuns guvernul 0 să distrugă tot ceea ce a construit Guvernul Ponta. Nu veţi obţine nici măcar 2% la alegeri, dar aţi distrus şi destinele altor politicieni tineri gen Văcaru. Păcat, îi aveţi pe conştiinţă aşa cum aţi avut şi românii după ce aţi demisionat din toate funcţiile fără să o cerem noi cei care v-am votat şi v-am susţinut”, i-a scris lui Ponta un fost susţinător din judeţ, replica deputatului nelăsându-se aşteptată prea mult. „Eu nu vă dispreţuiesc - chiar dacă acum vă lăsaţi minţit de televizor şi cumpărat de oamenii lui Dragnea. Iar dacă la Gorj vă place cum arată acum PSD, după toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună din 2004, înseamnă că staţi singur în casă şi preferaţi să fiţi orb în faţa realităţii”.

Vizualizări: 1,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: