Ponta îi dă cu citate din Trump după surpriza electorală din America!

În ciuda faptului că mai nimeni nu îi dădea șanse să ajungă președinte al Statelor Unite ale Americii, noul lider de la Casa Albă a devenit peste noapte un politician din care inclusiv Victor Ponta a citat într-o reacție pe care a avut-o după alegerea lui Donald Trump. Fostul premier crede că venirea acestuia în fruntea SUA nu ar trebui să ne sperie, ci, din contră, ar fi o „oportunitate” de care România ar trebui să știe să profite în perioada următoare.
„«Politics must be about people» - a spus de multe ori Donald Trump în timpul campaniei sale - «Politica trebuie să fie despre oameni»! Nu despre ce «trebuie» sau despre cum «credem noi că e mai bine» sau despre «poporul e prost sau dezinformat şi nu înţelege ce trebuie să voteze» sau despre ce spun analiştii şi ce vor «instituţiile»! Cine nu a înţeles ce s-a întâmplat la Brexit nu înţelege nici acum. Şi nu va înțelege nici în continuare - şi mă refer în special la Propaganda din România! Iar poporul american a fost de acord cu Trump şi l-a votat! Şi Poporul ştie mai bine întotdeauna ce trebuie făcut!”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.
Deputatul nu a ratat ocazia de a-și „înțepa” adversarii politici, fiind convins că după 11 decembrie și în România se va putea face „politică pentru popor”, despre problemele penale ale sale sau ale șefului său de partid Ponta nesuflând o vorbă. „Opinia mea e clară - alegerea lui Trump nu este deloc un pericol pentru România - cum ne tot ameninţă Propaganda. Este oportunitate pe care putem să o folosim pentru binele nostru, dacă suntem în stare. Şi în România în 11 decembrie putem să facem politică pentru popor - sau să lăsăm «Sistemul» şi pe «cioloşii» săi să ne decidă viaţa pentru că «ei ştiu mai bine»! Aş vrea să cred că şi noi putem fi ca americanii!”, mai susține Ponta.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: