Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta le transmite primarilor că nu mai primesc bani de la guvern

Premierul Victor Ponta le transmite aleşilor locali că primăriile nu vor mai primi bani de la bugetul central, aşa că trebuie să se gândescă foarte bine dacă majorează sau nu taxele cu 16%.

"Este decizia consiliului local din fiecare localitate şi a consiliului judeţean pentru taxele judeţene, însă astăzi publicăm ordonanţa şi sper ca lucrurile să fie foarte clare. În acelaşi timp, îmi fac datoria să spun că cei 16% pe care unii primari vor să îi încaseze, mergând bugetul primăriei, dacă nu se măresc taxele, nici nu vin bani de la bugetul de stat. Nu pentru domnul Boc, că e în opoziţie, nici pentru primarii noştri, nu mai vin cei 16% de la bugetul de stat, pentru că de la bugetul de stat trebuie să plătim salarii, pensii, să facem investiţii publice, să plătim la sănătate ce avem de plătit, la educaţie, deci e într-adevăr autonomie locală. Dacă le ajung banii din 2012, e foarte bine şi probabil că sunt câteva comunităţi mai bogate, dacă nu, însă, indexarea doar cu rata inflaţiei e un lucru normal, care s-a înfăptuit întotdeauna", a spus Ponta în deschiderea şedinţei de guvern de astăzi.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: