Ponta nu participă la mitingul PSD, ca să nu-l... politizeze

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD, a anunţat marţi că deputatul de Gorj, Victor Ponta, nu va participa la mitingul organizat de social democraţi joi, 25 februarie. Potrivit liderului social democrat, Ponta a refuzat să participe la protest de teamă că acţiunea lui ar putea fi interpretată. Totodată, Călinoiu i-a atras atenţia public managerului CEO, Laurenţiu Ciobotărică, să nu cedeze unor presiuni artificiale.

 Deputatul de Gorj, Victor Ponta, nu va participa la mitingul organizat de PSD joi, 25 februarie, în Piața Prefecturii. Ponta i-ar fi trimis un mesaj lui Ion Călinoiu prin care îi explică motivele refuzului său. ”Eu am discutat personal cu domnul Victor Ponta și a spus foarte clar că a susținut și va susține în continuare, nu crede că este cazul să vină la miting să dea o conotație politică sau o interpretare de radicalizare a pretențiilor lui de a fi prim-ministru în continuare. A spus că ne ajută în tot ce vrem să facem ca să salvăm Gorjul”, a spus Ion Călinoiu, președintele executiv al PSD Gorj.

Liderii PSD au profitat de ocazie să facă încă o dată apel la cetățeni să iese joi în stradă în semn de solidaritate pentru cei 15 mii de salariați ai Complexului Energetic Oltenia. ”Fac apel către cetățeni să fie alături de noi la organizarea unui miting de amploare, să tragem un semnal de alarmă pentru actualul guvern, pentru parlamentari, pentru ministrul Energiei că nu ne este indiferentă decizia de a muta sediul CEO la București, pentru că până la urmă CEO nu reprezintă numai populația din județul Gorj, ci un sistem energetic pe cărbune”, a spus Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.

Totodată, social democratul Ion Călinoiu i-a atras public atenția managerului CEO, Laurențiu Ciobotărică, să nu cedeze unor presiuni artificiale. ”Îi spun domnului Ciobotărică că este asigurat de sprijinul tuturor gorjenilor, să nu mai plece urechea la cei ce pun presiuni artificiale și să nu ne abandoneze și să decidă foarte rapid că activitatea din sport trebuie finanţată. Nu sunt acolo pierderile Complexului Energetic Oltenia, incertitudinea asta este o povară pentru cei ce ne reprezintă la nivel naţional în activitatea sportivă”, a spus Ion Călinoiu, președintele executiv PSD.  

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: