Ponta părăseşte primul corabia scufundată a lui Geoană

Victor Ponta şi-a ironizat în ultimele zile şeful de partid pe mai multe canale de televiziune şi radio centrale. Astfel, deşi a fost considerat de Geoană unul dintre cei mai importanţi oameni din staff-ul său de campanie, acum Ponta nu se simte părtaş la eşec şi a sărit repede din corabia aproape scufundată a acestuia. Ponta se va reîntoarce cel mai probabil în braţele lui Adrian Năstase, cel care l-a şi lansat în politica mare.

Mircea Geoană nu va mai fi votat la şefia PSD nici măcar de către Victor Ponta, cel care i-a fost purtător de cuvânt în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Deputatul de Gorj a declarat într-un interviu pentru Realitatea FM că nu crede că la viitorul Congres votul său va fi pentru ca Geoană să fie menţinut preşedinte al partidului. Acesta nu a menţionat pentru cine va fi votul său, Ponta vizând şi el o funcţie de conducere la nivelul partidului, deputatul fiind în ultimii ani vicepreşedinte al PSD.

Victor Ponta a explicat că nu-şi mai dă votul pentru Geoană în contextul în care liderul social-democrat a pus pierderea alegerilor prezidenţiale pe seama influenţei "flăcării violete" care l-ar avantaja pe Traian Băsescu. Deputatul PSD a menţionat că nu crede în asemenea explicaţii, menţionând că pe el nu l-a atacat nimeni din punct de vedere "energetic", deşi, Ponta a câştigat bani din contracte de consultanţă juridică avute cu complexurile energetice din Gorj, prin intermediul casei de avocatură Şova.

"Nu m-a atacat nimeni energetic, nu cred în poveştile astea şi nu cred că se pierd alegerile în felul acesta. Nu cred în chestia asta şi nu cred că în România se pierd alegerile cu flăcări din astea. Sunt explicaţii ale domnului Hrebenciuc. Dacă vrem să discutăm la partid de ce am pierdut alegerile poate lăsăm deoparte flacăra violetă şi discutăm despre cea portocalie, care ne-a ars acum încă o dată şi destul de tare ca să vorbim despre ea", a menţionat Ponta.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: