Ponta se simte „șomer de lux în PSD”!

Încă o săgeată a fost trimisă de fostul premier Victor Ponta către șefii actuali ai partidului pe care l-a condus cu ani în urmă, el susținând într-o postare pe contul său de Facebook că se simte ca un șomer de lux în PSD. Deputatul a avut o reacție de susținere față de noul partid „Pro România” pe care îl înființează foștii miniștri Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, fără să spună că ar migra la noua formațiune politică. O susținătoare i-a transmis însă lui Ponta să rămână unde este pentru că e nevoie de el, reacția sa fiind cu bătaie mai lungă. „Poate dvs aveți nevoie! Conducerea PSD mă ține șomer de lux”, fost replica lui Ponta, deși, în trecut, chiar el a precizat că nu se implică în politică la un nivel mai înalt atâta timp cât nu are rezolvate problemele penale din Justiție. În aceiași postare, Ponta nu îi rămâne dator nici lui Liviu Dragnea, reamintindu-le celor care susțin PSD că, înainte de a fi șef al acestui partid, actualul lider social-democrat a făcut politică în fostul Partid Democrat al lui Traian Băsescu, adversarul de moarte al celor doi. Mesajul de susținere însă a lui Constantin și Câmpeanu a fost unul cât se poate de ferm, nu de mult Ponta vorbind despre nevoia apariției unui partid naționalist modern pe scena politică românească.

„Le urez succes lui Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și celorlalți care pornesc azi oficial Proiectul politic "Pro Romania"! Au fost amândoi doi miniștri extrem de performanți și sunt doi prieteni pe care îi respect și îi apreciez fără rezerve. Tocmai pentru că sunt atacați din toate părțile și pentru că nu le dă nimeni nicio șansă eu sunt "Pro" !!! Și chiar cred că trebuie să mai fim în politică și "pro" ceva - că de când se tot votează "contra" ați văzut ce am ajuns! Ps - îi rog și pe oamenii de bună credință și pe "postaci" să nu își piardă timpul încercând să îmi explice cum Daniel sau Sorin sunt "trădători"!!! Credeți că Liviu Dragnea când a plecat de la PD la PSD a fost trădător? Sau Călin Tăriceanu când a plecat din PNL și a fondat ALDE ? Eu cred că NU - au mers pe un alt drum și nimeni nu le-a mai zis "trădători" - cu excepția celor frustrați de faptul că au avut succes în noile proiecte.

Daniel și Sorin au plecat de la Putere și merg in Opoziție (chiar dacă au spus că susțin Guvernul "Grindeanu" - ceea ce consider că este fff bine)! Așa că ..... să nu îmi aduc aminte cine a plecat în 2004 din Alianța cu PSD să susțină Guvernul DA, cine a rupt USL în 2014 ca să se alieze cu PDL samd”, a precizat Victor Ponta.

Vizualizări: 939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: