Ponta vrea casa și mașina procurorului Uncheșelu

Deputatul de Gorj Victor Ponta are de gând să îl dea în judecată de procurorul Jean Uncheșelu, dacă dosarul Turceni - Rovinari va fi finalizat cu achitare. Ponta a fost achitat în primă instanță alături de Șova, Ciurel și Graure, singurul condamnat fiind Dumitru Cristea, fost director al Complexului Energetic Turceni. 

"Vreau să îi iau atât de mult, încât viitorul Uncheșelu când o să îi zică Kovesi decapează să zică: uite, o să rămân fără casă și mașină.”, a declarat Victor Ponta la România TV. "Dacă procurorul nu pățește nimic, următorii procurori vor face la fel. Problema e dacă învățăm ceva, de azi încolo, din acest caz, să nu se mai întâmple așa ceva", a mai spus deputatul.

Procurorii îl acuză pe Victor Ponta că, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, prin cabinetul său de avocat, a obţinut de la Societatea Civilă de Avocaţi „Şova şi Asociaţii" 181.439,98 de lei, pentru activităţi care figurează în acte, dar care nu ar fi fost efectuate. În acea perioadă, Casa Șova lua milioane de euro de la complexurile energetice din Gorj pentru servicii juridice. 

Vizualizări: 2,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: