Pontănacul Victor, în luptă cu Gâgă Dian

Preşedintele PSD, Victor Ponta, sau Pontănacul, aşa cum l-au numit uneperiştii, l-a atacat dur pe Dian Popescu, numindu-l gâgă al politicii gorjene! Afirmaţia este o replică dată preşedintelui liberal, în contextul în care acesta a declarat că Victor Ponta ar vrea să reintre la guvernare alături de PDL.

Preşedintele PNL Gorj îi suspectează pe social-democraţi că ar vrea să reintre la guvernare alături de PDL. Dian Popescu spune că sunt şi câteva semnale în acest sens. „PSD-ul a făcut un troc cu democrat-liberalii pentru Legea Educaţiei. Sunt destule semnale că Victor Ponta ar vrea să reintre la guvernare”, a declarat Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

Preşedintele liberalilor gorjeni îi cere lui Victor Ponta, ca marţi când va veni în Gorj să spună ce are de gând în această privinţă.

În replică, Victor Ponta spune că Dian Popescu este pus pe glume înaintea sărbătorilor de iarnă şi îi răspunde în acelaşi spirit făcându-l gâgă al politicii gorjene. “Nu vreau să comentez ce spune domnul Dian Popescu. Văd că se luptă să devină un gâgă al politicii gorjene. Cred că are chef de glume, dar în această perioadă ar trebui să fim mai serioşi”, a declarat Victor Ponta, preşedintele PSD.

Preşedintele PSD spune că nu se pune problema reintrării la guvernare, ba chiar vor fi aliaţi cu liberalii împotriva guvernului Boc, iar în ciuda afirmaţiilor lui Dian Popescu, Ponta este convins că şi liberalii de la Gorj vor fi de partea lor în această luptă.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: