Popeangă îl face pe Ciurel mincinos

Vasile Popeangă, deputat PSD de Gorj, a declarat ieri că managerul Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a minţit atunci când a declarat că l-a ajutat să devină parlamentar. ”Nu avea cum să mă ajute în 2008 fiindcă el era la PNL, iar în 2012 era director general la CE Oltenia”, a spus Popeangă. Laurenţiu Ciurel declarase anterior într-un ziar local că el a fost cel care a alergat în campania electorală a lui Popeangă.

Rep. : V-a ajutat Laurenţiu Ciurel să deveniţi parlamentar de Gorj?

Vasile Popeangă: Fac nişte precizări foarte clare. În 2008 el era la PNL, deci nu avea cum să mă ajute pe mine în campania electorală, mai mult, în presa vremii de atunci n-am apărut pe agenda lui ca fiind un beneficiar de fonduri, poate mai are agenda respectivă şi se uită mai bine acolo şi îşi dă seama că eu nu am fost beneficiarul lui de fonduri. În 2012, dumnealui era director general la Complexul Energetic Oltenia, deci iar nu avea cum să mă ajute în campania electorală şi nu-mi aduc aminte să am vreun notariat şi să fac cu el vreun contract pentru un serviciu care trebuie să-l fac complexului Oltenia, aşa că îmi pare foarte rău că nu pot să fiu de acord cu ceea ce declară domnul Ciurel că m-a ajutat şi mă bucur că nu m-a ajutat, pentru că aşa îşi poate da seama toată lumea ce caracter are acest domn Ciurel.

Rep.: A spus că aţi cerut informaţii negative despre el la salariaţii companiei.

Vasile Popeangă: Niciodată n-am chemat pe nimeni şi n-am întrebat pe cineva despre activitatea domnului Ciurel, pentru că nu m-a interesat. Au mai venit oameni la mine în audienţe cu diverse probleme, este foarte adevărat, şi sigur că atunci am luat legătura cu cei de la Complexul Energetic, dacă îmi aduc aminte cu directorul Antonie, l-am întrebat când are audienţe şi am trimis oamenii să se înscrie în audienţă la dânsul. Din punctul acesta de vedere a trebuit să-mi fac datoria, sunt deputat şi nu pot să le spun la oameni că nu-i pot primi.

Rep.: Ştiţi la cine făcea referire, cui i-aţi fi cerut informaţii?

Vasile Popeangă: Nu ştiu, eu i-am îndreptat atunci pe oameni spre domnul Antonie, pentru că era vorba de nişte terenuri. În rest eu nu am chemat pe nimeni, să iese public un director de-al dumnealui şi să spună că eu l-am chemat să-mi spună nu ştiu ce despre domnul Ciurel.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: