Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Popeangă rectifică. Nu se desfiinţează colegiul lui Ponta!

Deputatul de pe colegiul 5 îi dă veşti bune şefului său de partid, după ce proiectul de modificare a legii electorale a lăsat impresia că desfiinţarea unuia din cele şase colegii din judeţ va duce automat la desfiinţarea celui cu numărul 6 şi includerea lui în cel în care mandatul îi aparţine lui Vasile Popeangă. Parlamentarul social-democrat spune că niciunde în proiectul de lege nu scrie că dispare colegiul 6, ci doar că Gorjul va avea cinci colegii la viitoarele alegeri. „Vor fi nişte colegii mai mari, altfel trasate decât cele de acum. Nu se pune problema să dispară colegiul şase. Toate vor fi reorganizate şi renumerotate până la cinci, asta dacă trece varianta de lege propusă de Ministerul Administraţiei şi Internelor”, menţionează parlamentarul. Popeangă spune că nu are idee cum va arăta viitoarea hartă electorală a judeţului şi cum vor fi împărţite candidaturile din partea USL, parlamentarii în funcţii urmând să fie susţinuţi totuşi pentru noi mandate.

Deputatul doreşte să mai candideze o dată, motiv pentru care acum lucrează la inventarierea problemelor din colegiul în care a fost ales în toamna lui 2008. „Facem şi noi un inventar cu proiectele pe care primarii le derulează, să le spunem oamenilor pe ce s-au dus banii şi cum se prezintă investiţiile respective. Poate că era mai bine ca fondurile să fi mers spre pensii, de exemplu, decât pe nu ştiu ce lucruri neimportante pentru omul de rând”, declară deputatul.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: