Popescu: La primărie e un grup de presiune care face mascaradă

Viceprimarul Aurel Popescu se plânge că scandalurile din ședințele de Consiliu Local au fost „orchestrate” de anumite persoane din afara Primăriei Târgu Jiu. Acesta a explicat că nu consilierii locali au fost vinovaţi de mascarada care a determinat autorităţile să cheme poliţiştii locali la uşă.

Aurel Popescu este convins că au fost infiltrate câteva persoane care să “aţâţe” lucrurile în şedinţele de comisii ori Consiliu Local. Viceprimarul a continuat cu suspiciunile și susţine că a fost creat un adevărat grup de presiune. “În sală au venit anumite persoane pe care nu le-am mai văzut în trecut la şedinţele de Consiliu Local. Aceste persoane au venit să discute strict anumite  probleme, să creeze disconfort consilierilor locali, indiferent că erau de o culoare politică sau alta. Noi nu mai aveam posibilitatea să comunicăm unii cu ceilalţi. Atunci de ce ne mai întrebăm de ce sunt proiecte cu lacune ori probleme? Iată de ce. Sunt persoane din apropierea primarului Marcel Romanescu. Persoanele de care s-a înconjurat nu sunt potrivite pentru a veni cu niște argumente corecte în fața celorlalți pentru proiectele de care discutăm. E un adevărat grup de presiune acolo. Nu are nimeni vreo problemă cu primarul Marcel Romanescu, ca și comportament, ca și vocabular, ci cu persoanele de care dumnealui s-a înconjurat acolo”, a declarat, la Gorj TV, viceprimarul Aurel Popescu.

Și chiar dacă nu s-a plâns de primarul Romanescu, Aurel Popescu este deranjat de atitudinea angajaţilor din aparatul de specialitate al edilului. „Toată această mascaradă a condus la un scandal monstru în sala de Consiliu. Este ideea unora de a strica atmosfera și a prins contur. Am fost obligat să iau atitudine, să-l rog pe primar să ia atitudine. Atitudinea pe care a avut-o o persoană din aparatul de specialitate a deranjat foarte tare consilierii. A perturbat la modul violent activitatea din sală”, a adăugat Aurel Popescu, făcând cel mai probabil referire la jurista Alina Piţu.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: