Popete ar prefera să joace cu echipele din Oltenia

Gilortul Târgu Cărbuneşti poate fi repartizată în seria de vest a Ligii 3 sau în cea de sud-vest. Antrenorul gorjenilor din Liga 3, Florin Popete, şi-ar dori să evolueze în seria oltenilor, deşi recunoaşte că sunt condiţii mai bune în seria de vest.  

Florin Popete se pregăteşte, împreună cu noua sa echipă, Gilortul Târgu Cărbuneşti, pentru debutul în noul sezon. Gorjenii vor afla joi cine le vor fi adversarii şi, din acest punct de vedere, Popete este pragmatic şi se gândeşte la bugetul clubului.  

„Din punct de vedere al fotbalului, din punct de vedere al condiţiilor în care se poate juca în această parte de sud, ar fi mai ok să jucăm în partea de Timişoara. Dar din punct de vedere al clubului, care va trebui să suporte acum tot felul de testări şi tot felul de de deplasări şi condiţii din ce în ce mai grele care sunt în tot fotbalul românesc, am prefera să jucăm în partea cu echipele din Craiova, unde sunt deplasări foarte scurte, nu atât de lungi cum ar fi la Timişoara sau Arad”, a spus Popete la Radio Infinit.

Acesta consideră testele pentru coronavirus exagerat de dese şi scumpe pentru bugetul unei formaţii din Liga 3: „Testele sunt binevenite, au rostul lor, dacă sunt jucători asimptomatici şi vin în vestiar nu ai de unde să ştii că sunt infectaţi. Sunt binevenite la începutul campionatului, dar mi se pare exagerat ca la fiecare două săptămâni să facem din nou teste. Luni vom face şi noi din nou teste pentru că va veni cineva de la Craiova să preleveze probele pentru teste PCR dar sunt cheltuieli enorme, mai ales pentru o echipă de Liga 3. Şi cred că vor fi foarte multe probleme la multe echipe ca să facă aceste teste la două săptămâni”.

Gilortul va debuta în noul sezon cu un meci în Cupa României pe data de 9 septembrie, după care, pe 12 septembrie ar urma să joace prima etapă din noul sezon.

Vizualizări: 730

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: