Porumbel, dispus să cedeze postul lui Manta

Gheorghe Porumbel nu vrea să se certe cu prietenul său din copilărie Pantelimon Manta pentru postul de consilier judeţean. Aceasta este afirmaţia făcută de directorul Ansamblului Profesionist Doina Gorjului.

Potrivit protocolului semnat de USL, Porumbel ar putea ocupa postul lăsat liber de Laurenţiu Ciurel, dar următorul pe listă este Pantelimon Manta. În USL înţelegerea este că atunci când un pesedist părăseşte Consiliul Judeţean acesta este înlocuit tot de un membru PSD, acest lucru fiind valabil şi în cazul PNL Gorj. Manta a declarat că nu este dispus să-şi dea demisia deoarece, potrivit legii, următorul pe listă ocupă postul vacant.

Gheorghe Porumbel spune că nu vrea ca din acest motiv să-şi strice prietenia cu Manta şi dacă partidul nu i-ar impune să ocupe acest scaun, ar ceda în favoarea liberalului. „Am mers pe ideea că mai este timp suficient până la următoarea şedinţă de Consiliu. Sub nicio formă nu vreau ca ceva să ne separeu, pentru că eu şi cu domnul Manta am copilărit împreună la Novaci. După eul meu propriu aş fi dispus să cedez, dacă nu este un interes al partidului, Dar dacă în locul meu vine tot un membru PSD... Eu chiar o să-l sun, o să-l caut ca nu cumva să se creeze o divergenţă între noi“, a declarat Porumbel.

Pe de altă parte, Manta ar putea fi exclus din partid dacă nu-şi va da demisia şi nu va respecta protocolul USL.

Vizualizări: 126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: