Posibilităţi de petrecere a Zilei Îndrăgostiţilor

Tinerii îndrăgostiţi din judeţul Gorj au o mulţime de posibilităţi de a petrece o zi de neuitat alături de persoana iubită, de Ziua Îndrăgostiţilor. Fie că vor alege să petreacă 14 februarie în Târgu Jiu fie că vor alege o destinaţie exotică, agenţiile de turism din judeţul nostru vin cu oferte care mai de care mai tentante şi pline de surprize siropoase. De asemenea, hoteluri din Târgu-Jiu dar şi municipalitatea au pregătit multe surprize pentru tineri.

Agenţiile de turism din Târgu Jiu au scos la înaintare cele mai tentante şi romantice oferte atât la noi în ţară cât şi în străinătate. „Anul acesta tinerii îndrăgostiţi vor avea ocazia să petreacă un weekend nemaipomenit de Valentine’s Day fie la Veneţia, Paris sau la noi în Predeal, Moldova şi multe alte locaţii. De exemplu, tinerii care vor să petreacă ziua îndrăgostiţilor la Veneţia, la hotel de patru stele, vor trebui să scoată din buzunar 245 euro de persoană, preţul incluzând bilet de avion Bucureşti- Milano, cazare două nopţi în cameră matrimonială cu vedere la lac, o sticlă de şampanie în cameră precum şi alte servicii gratis cum ar fi sauna”, a declarat Elena Georgi, agent de turism în cadrul Agenţiei de Turism „Gorjul”.

De asemenea, Hotel Gorj pregăteşte o petrecere pentru tineri cu numai 50 de lei de persoană. „Hotel Gorj o să organizeze şi un concurs pentru îndrăgostiţi unde premiul pentru locul I constă în două verighete, pentru locul II, cazare şi cină romantică iar pentru locul III doar o cină romantică. Pot participa la concurs doar persoanele care sunt înscrise în acest program iar până în acest moment s-au anunţat deja 50 de doritori, noi avem o capacitate de 300 de locuri”, a precizat Elena Georgi.

Plimbarea cu trăsura, un nou obicei romantic

Pentru cei care vor să ofere un Valentine’s Day perfect romantic şi nu dispun de foarte mulţi bani pot alege Moldova ca destinaţie unde preţurile sunt relativ mici dar peisajul este într-adevăr unul de vis. „Pentru două nopţi de cazare cu demipensiune, cină romantică, doritorii trebuie să scoată din buzunar 120 de lei de persoană la pensiunea Basna”, a declarat Elena Georgi. La toate acestea se adaugă şi o plimbare cu căruţa prin împrejurimi, considerat un nou obicei romantic în rândul îndrăgostiţilor.

Ce pregăteşte primăria

Primăria Târgu Jiu a pregătit tinerilor o serie de surprize de Valentine’s Day. Duminică, 14 februarie, începând cu ora 12.00, în Parcul Central vor avea loc foarte multe activităţi dedicate îndrăgostiţilor. Manifestările vor debuta cu oficierea a două căsătorii la Poarta Sărutului. În jurul orelor 13.00 va avea loc un spectacol de muzică de promenadă oferit de Fanfara Armonia. Îndrăgostiţii care doresc o amintire pentru tot restul vieţii se pot fotografia, gratuit, la Poarta Sărutului, începând cu orele 14.30. Cuplurile vor avea posibilitatea să-şi facă publice declaraţiile de dragoste, la Foişorul din Parcul Central. Cele mai frumoase declaraţii de dragoste vor fi premiate. Organizatorii vor oferi 5 bonuri valorice pentru pizza celor mai frumoase declaraţii de dragoste. În cadrul activităţilor, vor avea loc şi demonstraţii de dans susţinute de un dansator profesionist. Seara, cuplurile vor putea merge la teatru. Piesa “Titanic Vals” se va juca, la orele 18.00, pe scena Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”. Intrarea se va face pe bază de invitaţie de la Centrul de Informaţie pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: