Post de conducere la APIA, scos la concurs

Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) organizează concurs de promovare pentru funcția de şef birou al Centrului Local Târgu Jiu din cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul judeţean Gorj. Postul este pe perioadă nedeterminată.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite în ştiinţe inginereşti sau ştiinţe sociale sau ştiinţe biologice şi biomedicale, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. De asemenea, candidații trebuie să aibă o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 5 ani, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I.

Cei care întrunesc condițiile de participare la concurs și doresc să se înscrie pot depune candidaturile până în data de 12 februarie. Concurusl va debuta în data de 22 februarie, cu proba scrisă. Data și ora la care candidații vor susține interviul vor fi comunicate ulterior.

Vizualizări: 1,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: