Post de director scos la concurs

Un nou post de director a fost scos la concurs de Consiliul Judeţean Gorj. Dacă săptămâna trecută a fost vorba de şefia Direcţiei managementul proiectelor şi relaţii externe, de această dată este în joc postul de director pentru Direcţia Tehnică, Investiţii, Infrastructură, Drumuri Publice şi Transport Public Judeţean. Concursul este organizat de Consiliul Judeţean Gorj.

Cei interesaţi să ocupe această poziţie pot depune candidaturile până în data de 28 august. Proba scrisă a fost programată pentru data de 10 septembrie, iar data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Pentru a accede în această funcţie, candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii universitare în domeniul ştiinţelor inginereşti, domeniul de licenţă: inginerie civilă, specializarea: căi ferate, drumuri şi poduri. De asemenea, trebuie să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Totodată, candidaţii trebuie să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I şi să aibă o vechime în specialitatea studiilor de minimum 7 ani.

Vizualizări: 676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: