Postul de conducere de la Direcţia de Cultură, scos la concurs

Direcţia de Cultură Gorj va avea la sfârşitul lunii septembrie un director nou. După ce mai bine de două luni de zile instituţia a funcţionat fără director, atribuţiile fiind preluate de o angajată, postul vacant este scos la concurs de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP). Cel care şi-a exprimat până la ora actuală intenţia de a participa la concurs este chiar fostul director al instituţiei, Pompiliu Ciolacu Jr.

Postul a rămas liber după ce Olimpia Bratu, care şi-a preluat postul prin hotărâre judecătorească, l-a părăsit ulterior, alegând funcţia de director la Biblioteca „Christian Tell”. Aceasta l-a înlocuit la momentul respectiv pe Pompiliu Ciolacu Jr., care vrea să participe acum la concurs. „Voi participa la concurs şi dacă voi îndeplini şi condiţiile pentru participare. Sunt pregătit pentru a merge la concurs. Nu ştiu încă dacă voi avea un contracandidat”, spune Pompiliu Ciolacu.Jr. Acesta îndeplineşte la ora actuală funcţie de profesor corepetitor în cadrul secţiei de muzică uşoară şi folk din cadrul Palatului Copiilor. Monica Vlădoianu, cea are a preluat frâiele instituţiei după plecarea Olimpiei Bratu, spune că încă nu s-a decis dacă va participa sau nu la examenul pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul Direcţiei de Cultură Gorj.

Concursul va avea loc la sediul ANFP în zilele de 20 şi 22 septembrie. Proba scrisă este programată pe 20 septembrie, ora 10.00, iar interviul va avea loc pe 22 septembrie 2010, începând cu ora 14.00. Pentru a participa la concurs eventualii concurenţi trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, vechime în specialitatea studiilor necesare executării funcţiei publice, minimum trei ani, să cunoască o limbă străină de circulaţie internaţională, şi să aibă cunoştinţe de operator, nivel mediu.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: