Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Posturi vacante la Spitalul Judeţean. Angajări!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante la Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală. Pentru postul de asistent medical principal, candidaţii trebuie să aibă minimum 5 ani vechime ca asistent medical în specialitatea radiologie. Pentru cel de-al doilea post, de debutant, candidaţii trebuie să prezinte doar documentele de studii, respectiv diplomele de licenţă în specialitate/ diplomă de absolvire a învăţământului superior de 3 ani în specialitate/diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976-1994 inclusiv, cu nivelul studiilor postliceale sanitare diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii în specialitatea radiologie.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 9 mai. Concursul va avea loc în perioada 21-24 mai. Posturile sunt pentru perioadă nedeterminată. (A.A.)

Vizualizări: 1,746

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: