Potârcă: Nu sunt vinovat

Constantin Ninel Potârcă a spus, în timp ce era dus de la duba Poliţiei în sediul instituţiei, că este nevinovat, el declarându-se convins că după expirarea ordonanţei de reţinere va fi pus în libertate.

"Nu e nicio vină, ce vină să fie? Sunt nişte abuzuri ale Finanţelor Publice, care îşi doresc de mult treaba asta. Îşi fac şi ei socotelile, dar treaba asta ţine până mâine, că nu are nicio bază", a declarat Potârcă, susţinând că la mijloc este şi o "răzbunare".

Într-un comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Judeţeană Gorj se precizează că prin activitatea infracţională a celor doi bărbaţi bugetul statului a fost prejudiciat cu suma de 590.000 de lei.

Potrivit sursei citate, în urma cercetărilor făcute de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, s-a stabilit că Potârcă, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Târgu Cărbuneşti, nu a înregistrat în contabilitate vânzări de mărfuri în valoare de 749.000 de lei, aferente semestrului II al anului 2009, după care a creat circuite comerciale fictive pentru diminuarea TVA, precum şi a bazei de impozitare de la o altă societate comercială din Târgu-Jiu.

Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: