Potîrcă, evacuat din nou din palat

Fostul candidat la Președinția României a ajuns din nou în situația de a fi evacuat din propria locuință. Constantin Potîrcă va trebui să plece din palatul pe care îl deține în cartierul Meteor din Târgu Jiu. Procesul a fost deschis în acest an pe rolul Judecătoriei Târgu Jiu de către un SRL din Dolj.

„Admite cererea. Dispune evacuarea pârâtului din imobilul clădire cu suprafaţa construită la sol de 306 m.p. şi teren intravilan în suprafaţă de 1251 m.p., situate în municipiul Târgu-Jiu, strada Meteor, nr.90, judeţul Gorj. Obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 100 lei către reclamantă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, cerere ce se va depune la Judecătoria Târgu-Jiu”, se arată în minuta sentinței din 29 martie.

Firma care a obținut evacuarea este SC CRISINDLEX CONSULTING SRL din Dolj, înființată în 2015. Societatea se ocupă cu activități de consultanță pentru afaceri și management.

În 2014, liderul romilor din Meteor, care a suferit mai multe condamnări pentru evaziune fiscală, a fost evacuat dintr-un alt palat pe care-l deține tot în Meteor. Familia Potîrcă a împrumutat o sumă importantă de bani de la un om de afaceri din Brăila, iar palatul a fost pus gaj. Cum datoria nu a mai fost restituită, afaceristul brăilean a inițiat procedurile de evacuare.

Vizualizări: 4,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: