Prefectul Andrei a stat pe la uşa ministrului Sănătăţii

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, a încercat să ia legătura cu Ministerul Sănătăţii de mai multe ori, pentru a discuta problema spitalelor propuse pentru reprofilare şi comasare, însă nu a reuşit. A purtat însă câteva discuţii private cu doi secretari de stat din Minister, care l-au redirecţionat către alte persoane. Nici Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj nu a avut prea mult noroc, dar va merge din nou la Ministerul Sănătăţii.

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, nu a fost luat în calcul de ministrul Attila Cseke, care a refuzat să se întâlnească cu el pe motiv că are probleme mai importante de rezolvat. „Am fost la Bucureşti, am încercat să vorbesc cu Ministrul Sănătăţii, dar nu am reuşit. Era foarte ocupat. Am luat legătura cu doi secretari de stat, nu le pot da numele, şi am avut câteva discuţii private. Am fost trimis să iau legătura cu altcineva din Minister care se ocupă de problema spitalelor, însă nu am rezolvat mare lucru”, a declarat Andrei.

Deşi a avut parte de uşi închise, prefectul mai face o ultimă încercare de a slava spitalele. „Eu iau legătura şi cu cei de la Consiliul  Judeţean şi cu cei de la sindicate să trimite un material la Ministerul Sănătăţii să vedem ce mai putem face. Dacă nu se mai poate face nimic asta este, dar măcar am încercat”, spune Andrei.

Nu numai prefectul de Gorj s-a lovit de uşile închise ale Ministrului Sănătăţii, ci şi Marius Boeriu, directorul DSP Gorj. „Am fost şi eu personal la minister să-i aranjez o întâlnire domnului prefect cu cei de la minister. Nici eu nu am vorbit cu domnul Cseke, deşi era în birou, dar avea foarte multe probleme. Consilierul lui m-a pus în legătură cu un secretar de stat care se ocupă de această problemă a spitalelor. Domnul prefect a avut câteva discuţii telefonice şi cred că luni sau marţi a fost la minister dar nu a putut intra la domnul ministru“, a spus acesta.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: