Prefectul bate cu pumnul în masă: „Vreau parcări la Rânca”

Prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, le-a dat termen primarilor din Baia de Fier şi Novaci ca până la 1 noiembrie să rezolve problema parcărilor la Rânca.

Potrivit prefectului, aceştia vor trebui să-l informeze asupra situaţiei parcărilor din staţiune. „Până la 1 noiembrie, cei doi primari vor informa Instituţia Prefectului cu privire la măsurile pe care le-au luat cu parcările. Este absolut necesar ca iarna aceasta lucrurile să fie organizate aşa cum trebuie la Rânca şi să avem parcări amenajate nu să parcheze fiecare pe unde apucă”, a declarat prefectul de Gorj, Liviu Andrei. În fapt, cei doi primari au şi început deja să se mobilizeze. Pantelimon Todea, primarul din Novaci spune că situaţia a fost discutată cu ocazia întrunirii comandamentului de iarnă de la Rânca şi că în acest sezon vom avea aproape 1.000 de locuri de parcare la Rânca. „Sunt în jur de 1.000 de locuri de parcare amenajate aş spune eu la Rânca. Sunt parcările private ale hotelurilor la care se adaugă şi parcările celor două Obşti. Vorbesc de 1.000 de locuri de parcare în total cu primăria Baia de Fier”, a declarat Pantelimon Todea.

DESZĂPEZIRE

Tot în cadrul comandamentului de iarnă s-a stabilit până unde se va face deszăpezirea la Rânca. „Am stabilit să deszăpezim drumul doar până la vârful telescaunului. Transalpina va fi închisă pe perioada de iarnă pentru că nimeni nu se încumetă să treacă mai departe de vârful telescaunului”, a declarat Pantelimon Todea, primarul din Novaci. 

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: