Prefectul de Gorj, după angajarea șefului de cabinet: Sunt moșul copiilor lui

Declarație sinceră, dar care lasă loc de interpretări. Prefectul județului Gorj a anunțat că are un șef nou la cabinetul său. Este vorba de avocatul Florin Dondera. „Sunt moșul copiilor lui și l-am adus acolo pentru că eu am încredere deplină în acel om”, a motivat Corneliu Răducan Morega alegerea sa.

Florin Dondera este șeful de cabinet al prefectului și, evident, contractul său a fost semnat pe durata mandatului de prefect al lui Corneliu Răducan Morega. Acesta din urmă a și explicat de ce a vrut să aibă un avocat în echipă. „Este vorba de avocatul Florin Dondera, o persoană pe care eu o cunosc de peste 20 de ani. Sunt moșul copiilor lui și l-am adus acolo pentru că eu am încredere deplină în acel om. Este o persoană pentru care eu mi-am asumat public statutul, iar el vine cu mine, pleacă odată cu mine. E ca la fotbal, cu antrenorul. Vine cu echipa, pleacă cu echipa. Este o persoană în care eu am încredere deplină și în mâinile căreia eu îmi pun toate speranțele de legalitate și nu numai”, a declarat prefectul Răducan Morega.

Mai mult, acesta a explicat că își mai dorește și alți avocați în echipa sa și a mai făcut oferte și altor persoane de la care așteaptă răspunsuri. „Eu mai analizez cabinetul prefectului și, în funcție de răspunsurile pe care le voi primi, e posibil să mai fac anumite modificări. Am mai făcut câteva oferte unor persoane în care am încredere, să vină alături de mine. Acum depinde. Sunt persoane implicate în activitate privată, de avocatură, și sper să vină alături de mine pentru că am nevoie de oameni în care să am încredere”, a mai spus prefectul, la Gorj TV.

Corneliu Răducan Morega este membru USR și vine din mediul privat.

Vizualizări: 7,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: