Weber: Prezidiul a fost ALDE şi asta ridică semne de întrebare

Deputatul PSD de Gorj, Mihai Weber, este extrem de supărat după ce ALDE a confiscat din punct de vedere al imaginii manifestările organizate cu prilejul împlinirii a 40 de ani de funcţionare. Prezidiul a fost ornat cu lideri ALDE, în timp ce liderii PSD au fost în sală. Nici măcar prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, nu a fost la prezidiu.

PSD a fost obişnuit să se uite de sus la partenerii lor din ALDE, dar situaţia pare să se fi schimbat, cel puţin acolo unde este vorba de Complexul Energetic Oltenia. Pesediştii încă nu au digerat umilinţa de a fi puşi în sală, în timp ce la prezidiu tronau lideri ai ALDE de la nivel naţional. Deputatul de Gorj, Mihai Weber, a reacţionat la Radio Infinit şi spune că ar fi făcut-o şi acolo, în sală, dacă ar fi fost prezent. „Chiar nu mi-a plăcut modul de abordare şi am reproşat-o celor care au fost în prezidiu. Mi se părea normal să regăsesc acolo prefectul judeţului, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, primarul localităţii Turceni”, a spus Weber. „Dacă te uiţi, prezidiul respectiv a fost alcătuit numai din persoane de la ALDE şi asta ridică semne de întrebare. Cred că la partea organizatorică au fost diletanţi acolo sau s-a dorit să fie într-un anumit fel”, a mai spus deputatul PSD. „Mie nu mi-a plăcut tabloul respectiv, dacă eram prezent acolo, chiar reacţionam”, a adăugat Weber, menţionând că „în poză nu a apărut sala, a apărut prezidiul”.

Ion Ruşeţ, consilier al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a explicat situaţia acum câteva zile, la Tele 3. „Nu cred că domnul Boza este membru ALDE, nu cred că domnul Bobîlcă este membru ALDE, trebuia să fie consilierul premierului care din păcate nu a mai ajuns. În rest, l-am invitat pe domnul ministru (n.r. Anton Anton de la ALDE), a fost domnul secretar de stat Vişan care este membru PSD, a fost în prezidiu. Au fost discuţii interne şi s-a considerat că prezidiul trebuie să fie format de un reprezentant al CS-ului, domnul Bobîlcă, un reprezentant al Directoratului şi gazda noastră, adică directorul de exploatare. Aveam pe domnul ministru, aveam doi secretari de stat, aveam doi eurodeputaţi şi un fost ministru al Energiei. A fost un prezidiu echilibrat, poate nu din punct de vedere politic”, a spus Ruşeţ.

Vizualizări: 1,582

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: