Prefectul Iulian Popescu: Târgu Jiul este invadat de poluare și mirosuri

 „Municipiul Târgu Jiu e invadat de poluare și mirosuri!” Afirmația vine de la prefectul județului Gorj, Iulian Popescu, și se bazează pe ce a descoperit prefectul în teren, dar și pe numărul mare de sesizări care au ajuns pe biroul său. 

Într-o emisiune la TV Sud, prefectul Iulian Popescu a subliniat că poluarea e una dintre marile probleme ale municipiului Târgu Jiu.

„Avem foarte multe sesizări, iar cetățenii au dreptate. Am fost și noaptea cu ei. Sunt multe mirosuri. Municipiul Târgu Jiu a ajuns să fie invadat de poluare și mirosuri care afectează nu doar sănătatea locuitorilor, dar și imaginea unui oraș turistic. E orașul lui Brâncuși și nu ne dorim să fie invadat de mirosuri. E absurd ca în 2024, municipiul să fie invadat de miros”, a declarat prefectul Iulian Popescu, într-o emisiune la TV Sud.

Chiar în această săptămână, la Târgu Jiu, a ajuns și comisarul șef al Gărzii Naționale de Mediu, invitat aici de prefectul Iulian Popescu. Au mers împreună la depozitul de deșeuri de la marginea orașului, iar concluzia șefului Gărzii de Mediu a fost că acolo sunt prea multe deșeuri reciclabile. Și problema gunoaielor aruncate la voia întâmplării în oraș a fost o problemă discutată de comisarii de mediu care au intensificat controalele în zonele vulnerabile din oraș în ceea ce privește abandonarea deșeurilor în locuri nepermise.

Vizualizări: 1,403

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: