Prefectul Teodorescu a schimbat jaluzelele portocalii cu draperii elegante

Claudiu Teodorescu, prefectul judeţului Gorj, a început o acţiune de curăţenie generală a instituţiei. Nu este vorba despre disponibilizări sau schimbări din funcţii, ci despre lucrări de renovare şi igienizare.

Mai toate birourile vor fi reamenajate. Primul care a suferit modificări a fost chiar biroul prefectului. Încă de la începutul mandatului, Claudiu Teodorescu a dispus înlocuirea jaluzelelor albastre şi portocalii puse de Liviu Andrei cu perdele şi draperii de culoare crem. Acesta spune că a luat decizia să reamenajeze biroul prefectului nu pentru a scăpa de însemnele guvernării trecute, ci pentru a da o notă de eleganţă. “Am început să igienizăm instituţia. Era nevoie de o curăţenie generală. Am început cu biroul meu unde am înlocuit covoarele şi jaluzelele. Nu m-au influenţat psihic jaluzelele portocalii, însă am considerat că perdelele şi draperiile dau o notă aparte de eleganţă”, a declarat Claudiu Teodorescu. Acesta a mai precizat că intenţionează să schimbe şi aspectul holurilor. “Vreau să schimb şi aspectul holurilor. În prima fază voi amplasa foarte multe ghivece cu flori, iar apoi voi pune pe pereţi tablouri cu fotografii de promovare a judeţului, imagini cu operele lui Brâncuşi, precum şi lucrări ale elevilor de la Şcoala Populară de Artă care doresc să fie promovaţi”, a mai precizat Teodorescu.

Prefectul a apelat la o firmă de curăţenie şi spune că va cere sprijinul unor designeri pentru a putea da o nota de eleganţă întregii instituţii.   

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: