Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pregătiri pentru olimpiadele școlare. Când încep!

Elevii cu rezultate bune la învățătură se pregătesc intens pentru olimpiadele școlare pe discipline, chiar dacă este final de an. Inspectoratul Școlar anunță luna ianuarie ca fiind plină de competiții locale și județene. Prima olimpiada care se anunță este cea la limba și literatura română.

Toți elevii gorjeni care vor să facă performanță într-o disciplină sau alta sunt încurajați să se înscrie la olimpiadele și competițiile școlare ce urmează. Deja la Colegiul Național ”Spiru Haret” au fost întocmite grupele de excelență și vor începe pregătirea la Limba și literatura română. ”În ceea ce privește olimpiadele școlare și concursurile, suntem în pregătirea etapelor locale și județene. La Colegiul Național ”Spiru Haret” din Târgu Jiu, doamna director adjunct Luminița Dima a organizat activitatea grupelor de excelență astfel încât toți elevii care sunt dornici de performanță s-au înscris, au fost repartizați pe grupe, s-au creat module de studiu și în fiecare săptămână cu un alt profesor ei se pregătesc astfel încât la etapele județene care vor ave loc în luna ianuarie să fie pregătiți”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj. Luna ianuarie se anunță una plină pentru elevii conştiincioşi dar și pentru cadrele didactice. Practic, elevii buni ai județului Gorj nu mai au niciun week-end liber după vacanța de iarnă și până la finalizarea competițiilor. ”Majoritatea etapelor locale și județene vor avea loc în week-end-urile din luna ianuarie după ce începe școala. Va fi o lună plină la nivelul competițiilor școlare. Toți inspectorii școlari am fost în școlile din teritoriu și urmează acțiuni mult mai complexe”, a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj. Etapele județene ale olimpiadelor pe discipline sunt preconizate să se încheie în primăvară urmând ca în vară să aibă loc competițiile naționale.

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: