Pregătiri pentru un „mini congres” al pesediştilor la Constanţa

Conducerea PSD Gorj va fi prezentă weekend-ul acesta la malul mării. Asta pentru că organizaţia de la nivel central a chemat într-o şedinţă de lucru toate organizaţiile judeţene. La eveniment au fost invitaţi atât şefii organizaţiei judeţene, cât şi parlamentarii social-democraţi.

Şefii social democraţi de la Gorj  vor lua parte la finalul acestei săptămâni la o şedinţă de lucru alături de colegii dinţară. Şi liberalii vor avea o astfel de şedinţă, în aceeaşi zi. „E o acţiune vineri la Constanţa, o şedinţă mare de lucru, un mini congres. Are şi PNL tot în acelaşi timp o acţiune, birourile permanente. Noi comitetul executiv lărgit o să participăm acolo, apoi grupul parlamentar. De la Gorj o să meargă cei care fac parte din comitetul executiv, sunt destul de mulţi. Din organizaţiile de tineret, de seniori, preşedinţii de organizaţii, preşedinţii consiliilor judeţene chiar şi care nu sunt în consiliul executiv. Va merge domnul Călinoiu, domnul Cârciumaru, care s-a şi ocupat cu organizarea, domnul Manta de la tineret cu mulţi tineri. O să fie o şedinţă naţională a PSD-ului”, a declarat Mihai Weber.

Deputatul PSD mai spune că sâmbătă va avea loc şi o adunare a Uniunii Social Liberale, unde vor participa inclusiv reprezentanţi ai Partidului Conservator.  Cât despre subiectele dezbătute la şedinţa de lucru, nu se cunosc prea multe. „Nu ştiu ce se va discuta, pentru că nu ştim tematica. Subiectele le vom şti atunci. Probabil s-a organizat pentru că mai trebuie din când în când să se mai organizeze câte o şedinţă de genul acesta. Probabil vom afla următorii paşi, cum se va proceda, Constituţia, referendum, europarlamentare, de acum încep pregătirile. E convocare de la nivel central”, a precizat Mihai Weber.  

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: