Partidul „agenţilor secreţi” caută şef la Gorj

Fostul candidat la Preşedinţia României din 2004, Gheorghe Dinu, fost şef de serviciu secret, după cum singur s-a recomandat de atunci încoace, a reintrat în politică, înfiinţând Partidul Alianţa Lege şi Ordine, pentru care vrea să înfiinţeze o filială şi la Gorj. În proiect este implicat şi cunoscutul mason gorjean Bartolomeu Săvoiu.

Dinu va fi prezent vineri la Târgu Jiu, unde va susţine şi o conferinţă de presă, la hotel Anna, ocazie cu care ar trebui să spună şi cine se va ocupa de soarta ALO pe malul Jiului. Un sprijin în acest sens îl va avea de la generalul în rezervă Constantin Bartolomeu Săvoiu, şef al mişcării masonice din România şi un apropiat al PDL Gorj în anii trecuţi.

Săvoiu nu a mai activat la PDL de o bună bucată de timp, iar acum reapare pe scena politică alături de Dinu, care, în trecut, şi-a încercat şi el şansele în politică, înfiinţând şi conducând Partidul Republican, filiala din Gorj fiind la acea vreme condusă de Nicolae Feţeanu, cel care ulterior a devenit coleg la PDL cu şeful Masoneriei din România. Feţeanu a ieşit din politică de câteva luni bune şi spune că nici nu are de gând să revină, el neştiind că Dinu şi-a înfiinţat un nou partid. „ALO e partid? Nu ştiam, dar dacă e condus de Gheorghe Dinu mă bucură nespus de mult. Nu am mai vorbit de mult timp cu dumnealui pentru că am pierdut nişte numere de telefon, printre care şi al dânsului. Eu dacă am ieşit din politică nici nu m-a mai interesat acest gen de activitate pentru că am văzut cum este în politică, unii au nevoie de oameni care să muncească pentru ei şi cam atât. Nu am de gând să revin în politică şi chiar sunt curios cu cine va face echipă la Gorj domnul Dinu”, ne-a precizat Feţeanu.

ALO, Alianţa pentru Lege şi Ordine, este un nou partid care şi-a făcut apariţia pe scena politică din România, ce are în componenţa sa ofiţeri de Armată, poliţie şi servicii secrete, jurnalişti şi profesori universitari.

ALO este condusă de: președintele Gheorghe Dinu, avocat, fost șef până în 1997 al serviciului secret Constanța din structura Ministerului de Interne, denumită generic “doi și-un sfert”, fost candidat la președinție în 2004 ca independent; de vicepreşedintele-general rezervist Constantin Bartolomeu Săvoiu, care este și Mare Maestru al Marii Loji Naţionale Romane (MLNR 1880) și vicepreședinte al unei asociații militare care are în titulatura organizația Nord-Atlantica (NATO); de generalul rezervist Constantin Degeratu, fost șef al Marelui Stat Major General al Armatei; de generalii rezerviști Nicolae Micador și Marin Burgui, de Adrian Radu și Carmen Grama, foști ofițer SRI, de profesorul universitar dr. Michael Chircor.

Vizualizări: 347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: