Elena Amza a depus jurământul de consilier judeţean de ziua ei

Elena Amza, fost viceprimar la Târgu Logreşti, a fost validată în funcţia de consilier judeţean din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu. Aceasta a depus ieri jurământul, chiar de ziua sa de naştere. Elena Amza a promis că-şi va duce la îndeplinire toate sarcinile care îi revin şi că va rămâne în continuare în slujba partidului care a promovat-o.

Partidul Poporului Dan Diaconescu i-a făcut cadou fostei viceprimăriţe din Târgu Logreşti, de ziua de naştere, postul de consilier judeţean. Elena Amza a ocupat locul lui Aurel Slapciu, exclus din partid în urmă cu aproximativ două luni. Elena Amza, membru supleant, ocupant al locului 13 în lista de candidaturi a PP-DD, a ajuns în Consiliul Judeţean după ce Genu-Alexandru Căruntu şi Vasile Golop au renunţat la calitatea de membrii PP-DD. De asemenea, următorii doi membri de pe lista PP-DD au renunţat la mandatele de consilieri judeţeni după ce au devenit primari. Este vorba despre Radu Constantin, primarul de la Ţicleni, şi Marian Slivilescu, primarul de la Tismana.

Odată cu începerea mandatului de consilier judeţean, Elena Amza a renunţat la funcţia de consilier local al comunei Târgu Logreşti. Aceasta a depus jurământul în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean de ieri. Amza a promis că îşi va respecta sarcinile care îi revin şi că va rămâne în continuare în slujba partidului care a promovat-o. „Sunt fericită pentru că astăzi, de ziua mea, m-aţi primit în marea familie a dumneavoastră. Îmi voi îndeplini toate sarcinile care îmi revin şi voi fi în continuare în slujba partidului care m-a propus”, a declarat Elena Amza.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: