Premierul dispune un control la Tarom. Compania, condusă de gorjeanul Davidoiu

Primul ministru Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la Tarom, după ce compania de stat a înregistrat pierderi de 100 de milioane de lei în șase luni. Tarom este condusă din februarie de gorjeanul Eugen Davidoiu, fost director al SNLO. ”Nu are cum să scoată în evidenţă deficienţe în perioada mea. Am fost foarte eficient. Am luat avioane care funcţionează şi aduc profit companiei, am reorganizat compania, despre ce deficienţe vorbim? Deficienţele sunt în spate, nu sunt la mine”, a declarat Eugen Davidoiu la Digi24.

Davidoiu consideră că nu are motive să-şi dea demisia pentru că a fost eficient în activitatea sa. ”Eu nu voi demisiona pentru că nu am de ce. Voi pleca când voi dori eu pentru că am muncit acolo şi nu mi-am bătut joc. Am adus două avioane, le-am pus la muncă şi pentru asta trebuie să plec? Mi se pare o nebunie. De ce să-mi ceară cineva demisia? Că am demarat reorganizarea companiei? Poate pentru că am deranjat nişte grupuri de interese”, a afirmat Davidoiu.

Directorul general al Tarom a declarat că există servicii de informaţii care ar trebui să ştie ce companii externe doresc ca Tarom să dispară. (A.A.)

Vizualizări: 1,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: