Giorgi: Sunt premise să dăm tichete de masă la Minprest

Salariații societății Minprest Rovinari ar putea beneficia de tichete de masă. Conducerea unității spune că există premise pentru acordarea acestor bonusuri, însă există o problemă: nu există contract colectiv de muncă. Ori la Minprest, salariații au rămas fără CCM încă din luna mai.

„În condiţiile în care unitatea are o situație bună financiară, salariații pot primi tichete de masă. În baza CCM erau întâlniri lunare cu sindicatul și se prezentau sindicatului datele financiare. Sunt premise bune pentru a doua parte a anului, dar nu putem da fără un CCM în vigoare. Un tichet, dacă ne permiteam să dăm, îl dădeam, dar dacă nu există CCM, nu îl dăm”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul societății Minprest Serv Rovinari.

Sindicatul majoritar la nivelul societății prestatoare de servicii pentru CE Oltenia a suspendat negocierile până la o dată neprecizată. Directorul Minprest spune că cele două lidere de sindicat care s-au opus încheierii CCM-ului se află în concediu medical de două luni. „Cele două doamne care nu au vrut să semneze sunt în concediu medical. Nu pot să bage pe altcineva în locul lor până nu se decide ce se întâmplă cu ele. S-au îmbolnăvit subit, și, culmea, amândouă în aceeași zi”, a precizat directorul Minprest Serv Rovinari.

Vizualizări: 1,742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: