Răpusă de şapte lovituri de cuţit

Un scandal într-un cartier de romi din Obreja s-a soldat cu înjunghierea unei femei. Aceasta se despărţise de curând de cel care a vrut acum să-i ia viaţa, iar rudele ei îi plătiseră bărbatului 5000 de euro ca femeia să fie lăsată în pace, lucru care nu s-a întâmplat. Ieri ea a fost transferată la Bucureşti cu un elicopter SMURD, familia dorind astfel s-o ştie în siguranţă.

Marinela Baldovin, de 30 de ani, era la poarta părinţilor săi, pe o bancă, în momentul în care s-a trezit în faţă cu fostul ei soţ, Toma Ştefănescu, de 31 de ani, pe care îl ştia plecat în Portugalia. Individul a scos un cuţit şi a lovit în stânga şi în dreapta, cum a nimerit, femeia căzând într-o baltă de sânge. „Noi am rămas paralizaţi. Eu eram în casă şi am auzit ţipete, iar el, fratele meu, a venit şi a luat-o ca pe o găină. Are un copil de 10 ani şi care acum trebuia să plece şi el la şcoală”, spunea imediat după producerea incidentului Sorin Sandokan, fratele femeii înjunghiate. „Ea stătea pe bancă, în faţa porţii, şi de acolo a venit şi a luat-o. A băgat cuţitul în ea de vreo 6-7 ori şi apoi a dispărut. Acum câteva săptămâni omul acesta a venit la mine cu rudele lui şi i-am dat 5000 de euro doar ca să-mi lase fata şi băiatul ei în pace. Nu s-a ţinut de cuvânt şi pentru asta va plăti”, a declarat tatăl victimei, care s-a recomandat a fi Sandokan Senior.

Familia femeii promit răzbunare dacă aceasta va muri.

Dusă la Bucureşti cu un elicopter SMURD

Femeia rănită a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale, medicii reuşind să o menţină în viaţă, dar fiind sceptici cu privire la evoluţia ulterioară a stării sale de sănătate. Rudele acesteia au solicitat însă transferarea ei de la Târgu Jiu la Bucureşti, lucru care a fost posibil doar cu ajutorul unui elicopter SMURD. Echipajul de urgenţă a preluat femeia rănită de la o ambulanţă care a transportat-o de la spital, Marinela Baldovin urmând să fie transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din capitală.

Agresorul acesteia, Toma Ştefănescu, a fost reţinut de poliţişti tocmai la Lugoj, el intenţionând să părăsească ţara. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, inspector principal Daniel Tică, imediat după producerea incidentului, acesta a fugit din cartierul de romi Obreja şi a comandat un taxi, cerând să fie dus până la o vamă din vestul ţării. Toma Ştefănescu a fost prezentat de poliţişti direct procurorului de caz, care a solicitat Tribunalului Gorj emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, începând cu data de 3 septembrie, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. El este acuzat de tentativă de omor, faptă pentru care riscă o pedeapsă de până la 12 ani şi jumătate.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: