Urmărit internaţional, prins la Rovinari

Un tânăr de 28 de ani, urmărit internaţional, a fost ieri prins de poliţiştii gorjeni la Rovinari. Acesta avea de ispăşit o pedeapsă de trei ani, după ce instanţa de judecată l-a găsit vinovat în cazul mai multor furturi din locuinţe în judeţul Caraş Severin.

Florin Chiosa, de 28 de ani, din Anina a fost condamnat în anul 2008 de Judecătoria Oraviţa la trei ani de închisoare cu executare, fiind autorul mai multor furturi din locuinţe comise în localitatea sa de domiciliu. Imediat după aflarea pedepsei, tânărul a fugit din ţară şi a fost dat în urmărire internaţională, conform procedurii.  Acesta a stat în străinătate până acum, când a decis să vină în ţară să-şi viziteze părinţii, cu speranţa că oamenii legii au uitat de el. Numai că nu a fost aşa.

Aflând că de câteva zile acesta se afla în judeţul Gorj, ieri poliţiştii l-au găsit la locuinţa părinţilor săi din Rovinari. „Tânărul era căutat întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse cu închisoarea de 3 ani pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. În urma activităţilor de căutare întreprinse de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiei Oraşului Rovinari, acesta a fost identificat în locuinţa părinţilor săi. Tânărul a fost imediat reţinut şi se află în arestul IPJ Gorj”, declară Daniel Tică, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Dacă aproape doi ani a reuşit să se sustragă ispăşirii pedepsei, Florin Chiosa se află acum în arestul poliţiei, urmând să fie transferat la penitenciar, pentru a-şi executa pedeapsa.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: