Preot: După Tătărăscu, Dan Vîlceanu este primul politician care...

Într-o campanie electorală fără conţinut, în care electorii nu au niciun chef de politicieni, aceştia din urmă ajung să se laude şi când trec pe lângă o biserică. PNL Gorj a dat vineri un comunicat de presă, prin care anunţă că, pentru prima dată după 80 de ani, un liberal a trecut pe la biserica din Hurezani.

Comunicat PNL Gorj

"Doar liberali au trecut pe la biserica din Hurezani! Primul a fost premierul liberal Gheorghe Tătărăscu, gorjean, deputat de Gorj, care a intrat în biserica respectivă în anul 1936. De altfel, Tătărăscu avea obiceiul de a merge în mijlocul oamenilor pentru a le explica ce se întâmplă la București, considerând că datorează acestui județ ”ființa sa politică”.  „Când județul acesta mi-a reînnoit încrederea sa, m-am legătuit să vin regulat în mijlocul dumneavoastră pentru a da socoteală de mandatul pe care mi l-ați încredințat și pentru a vă lămuri, în același timp, toate problemele care stau în fața Parlamentului”, explica premierul liberal. 

Preotul din Hurezani a fost surprins să-l vadă pe Dan Vîlceanu, în același lăcaș de cult și a mărturisit: ”Sunteți al doilea politician care ajunge în această biserică, după Tătărăscu, care a intrat în lăcașul de cult, în anul 1936. De atunci, nu a mai venit nimeni. Este foarte frumos că, după 80 de ani, tot un liberal a venit aici. De aceea, sper să faceți pentru Gorj la fel de mult, cât a făcut Tătărăscu”.

Departamentul Comunicare al PNL Gorj,

Denisa ȘUȚĂ"  

Vizualizări: 4,179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: